Αλμυρό muffins

muffins

Υλικά

200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουτ.γλ. μπέικιν παουντερ
120 γρ. Philadelphia
100 γρ. καλαμπόκι
150 ml γάλα
2 αβγά
4 φέτες ζαμπόν
4 κουτ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Σε ένα μπολ ή σε ένα κάδο του μίξερ ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν παουντερ και στη συνέχεια, προσθέτετε το καλαμπόκι, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Στο ίδιο μπολ προσθέτετε ένα-ένα το γάλα, τα αβγά, το Philadelphia και το ελαιόλαδο μέχρι τα υλικά να ενσωματωθούν.
Με ένα κουτάλι αδειάζετε το μείγμα σε θήκες για μάφιν και ψήνετε για 15-20 λεπτά.
Αφήνετε τα μικρά ατομικά μάφιν να κρυώσουν πριν τα σερβίρετε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s